Маска на која се смее цел интернет

Маска на која се смее цел интернет

На црната маска се навикнавме, а сега се појави нова маска која ќе одстои на лицето почнува да се набубрува.

Новите произвди на пазарот се секојдневие, а една од нив е смешна, но и безопасна е кореанската маска за лице која го чисти лицето со пена.

Пенастата маска е многу популарна на друштвените мрежи. Таа освен што го чисти лицето, ја хидтрираат и кожата. Маската се чува 15 минути, а потоа само се мие.