Мароканскиот крал се занесе покрај Меланија

Свечената церемонија во Париз по повод одбележувањето на 100 годишнината од завршувањето на Првата светска војна го одбележа еден урнебесен гаф кој ги преплави социјалните мрежи.

 

Мароканскиот крал Мухамед VI заспа среде свечената церемонија, а тоа не би било толку урнебесно тој да не седеше до првата дама на Америка Меланија Трамп.

Овој гаф на мароканскиот крал не можеше да не го забележи и Доналд Трамп.