Марко Јариќ ги запозна ќерките со новата девојка

Марко Јариќ ги запозна ќерките со новата девојка

Марко Јариќ веќе некое време ужива во љубовната врска со убавата манекенка Бони Мјулер.

Марко, својата нова љубов ја запознал со ќерките Сиена и Валентина, па ги одвел на веслање, а фотографијата од семејниот излет ја споделил и со своите следбеници на Инстаграм.

Додека Бони веслала, ќерката на Јариќ уживала во погледот на езерото.