Марјана е вистински топ модел

Марјана е вистински топ модел

Многумина ќе жалат бидејќи летото завршува поради разни работи, а ние ќе жалиме што нема да ја гледаме Маријана Станојковска во бикини.

Погледнете ја последната фотографија на Марија од нејзиниот инста профил