Марина Висковиќ го најави албумот „1000 лица“ вреден 100.000 евра

Марина Висковиќ започна со промоција на албумот „1000 лица“, кој наскоро ќе биде објавен.ж

Поп-ѕвездата на Instagram објави тизер, и ако се процени од него, целиот албум ќе биде вистинско богатство. Пејачката веќе снимила спотови за сите песни, а имињата на некои од нив се Ludara, Dvostruki život, Jače jače, Privatno obezbeđenje.

„Нов проект, нов албум! Уште едно неизмерно ФАЛА за сите учесници на овој прекрасен проект “, напиша Марина покрај видеата и ги објави имињата на нејзините соработници.

Целиот проект чинел 100.000 евра, па несомнено очекуваме визуелно и музичко уживање – уште од 15 април, кога ќе бидат објавени првите две песни.