Марина Туцаковиќ искрено за борбата со болеста

Марина Туцаковиќ искрено за борбата со болеста

За да ја прими втората доза од експерименталната вакцина против рак, Марина Туцаковиќ наскоро заминува по вторпат во Германија.

„Мисалм дека тоа ќе биде за три недели, не сум сигурна точно кога заминувам, но секако дека се плашам. Тоа е нормално, јас сум постојано малаксана. Духот ми е силен, но телото се уште ми е слабо“, изјави Марина во интервју за српски Свет.