Мајли Сајрус се прошета без градник

Мајли Сајрус се прошета без градник

 Мајли Сајрус имаше мала незгода со облеката на модната ревија Марк Џејкобс на Модната недела во Њујорк.

Таа облекла црни пантолони и оскуден бел топ под кој не носела градник. Во еден момент „ѝ ѕирнала“ брадавицата.

Освен на нејзините гради, фокусот беше ставен и на нејзините бројни тетважи. Мајли самата ги објави фотографиите.