Мајли Сајрус ја прекина врската со Кејтлин Картер

Мајли Сајрус ја прекина врската со Кејтлин Картер

Љубовниот триаголник помеѓу Лиам Хемсворт, Мајли Сајрус и Кејтлин Картер заврши. Пораскинувањето на Мајли и Лиам, поради Кејтлин, сега Мајли ја заокружи и лезбејската врска со Кејтлин.

Врската на Мајли и Кејтлин излезе јавно кога беа фотографирани во Италија како разменуваат страсти.