Мајли Сајрус итно оперирана

Мајли Сајрус итно оперирана

Тинејџерската ѕвезда која прерасна во див секси симбол Мајли Сајрус итно морала да прави операција на гласните жици.

За среќа целата опеарција поминала добро и враќањето на сцената се очекува да биде наредна година.