Мајли Сајрус има нова песна

Мајли Сајрус има нова песна

Мајли Сајрус  го објави својот нов сингл наречен „Midnight Sky“, кој премиерно ќе се претстави на 14 август годинава.

Новата песна е хит сингл од нејзиното второ EP од трилогијата „She is Miley Cyrus“ наречена „She is here“.