Мајкл Даглас и Кетрин Зита-Џонс се разведуваат?!

Мајкл Даглас и Кетрин Зита-Џонс се разведуваат?!

Мајкл Даглас и Кетрин Зита-Џонс донеле одлука за развод…

Љубовта што ја чувствувале со години се чини дека веќе не е доволна за бракот да преживее. Главната причина за несогласувањето, предизвикано од годините, е тоа што актерот достигнал фаза во неговиот живот кога наводно сака да се смири и да го забави темпото на животот. Од друга страна, Кетрин, која е дваесет и пет години помлада, сè уште има многу сила и ја гради својата филмска кариера многу амбициозно.