Мајк Тајсон се враќа во рингот

Мајк Тајсон се враќа во рингот

Руските медиуми објавија вест за враќањето на Мајк Тајсон во рингот.

Извори кои се блиски до неговиот противник, а тоа е уште еден славен боксер Рој Џонс Џуниор ја потврдија информацијата откако сите детали од договорот помеѓу двете страни се договорени. Официјалната објава би можела да се случи веќе оваа недела, а борбата е закажана за септември.