Маја Шупут овој пат провоцира од Филипините

Маја Шупут овој пат провоцира од Филипините

Маја Шупут го преплави инстаграмот објавувајќи фотографии од својот зимски одмор далеку од очите на јавноста.

Сексапилната пејачка е на одмор од соништата на Филипините заедно со своето момче од каде со јавноста споделува за каков рај станува збор.

View this post on Instagram

Just feelin’ free ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

View this post on Instagram

Just chillin’ 👸🏼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

View this post on Instagram

In love with this place ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

View this post on Instagram

Kakva brutalna fotka 👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

View this post on Instagram

Breakfast time 👫❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on