Маја Беровиќ сподели сензуално видео

Маја Беровиќ сподели сензуално видео

Маја Беровиќ е една од многуте пејачки која ги слуша советите да се остане дома во време на оваа пандемија на коронавирусот.

Маја постојано преку социјалните мрежи апелира да се остане дома, па токму поради тоа за своите обожаватели сними видео да им покаже како што прави во време на самоизолација.

Облечена во топ за градите и тесни хеланки, таа заигра провокативно и ги остави сите без коментар.