Маја Беровиќ и Леон со нов дует

Маја Беровиќ годината ја завршува во голем стил, со гостување во песната на младиот пејач Леон, кој публиката го запозна после дуетот со Северина.

Песната со назив Легална е со шокантен текст.

И остатокот од видео записот е повеќе отколку интересен, а пејачката покрај облеката ја смени и бојата на косата.

Во продолжение погледнете го видео записот и кажете ги вашите впечатоци.