Мадона позира топлес

Мадона позира топлес

Мадона позира топлес и фотографијата ја објави на својот инстаграм профил.

Селфито е направено во купатилото во нејзината куќа во Португалија каде Мадона го поминува периодот на изолација заедно со своите деца.

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch……………. 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on