Мадона објави фотографија во долна облека

Мадона објави фотографија во долна облека

Мадона за неколку месеци ќе полни 62 години. 

Таа не престанува да ги изненадува своите следбеници на социјалните мрежи. Таа објави фотографија во долна облека, носејќи потполно провиден градник и црна танга. Пејачката, која со години интензивно тренира, сепак не може да ја победи староста, за што сведочи оваа фотографија.