Луксузно ремек дело на Zaha Hadid

Луксузно ремек дело на Zaha Hadid

Zaha Hadid Architects само објави нови слики на Leeza Soho, нивниот најнов дизајн во пекингскиот финансиски центар Лизе. Оваа извонредна зграда е забележлива за својот висок атриум од 190 метри, кој се издига на височината на зградата, обединувајќи две извртувачки делови. Во моментов во изградба, таа ќе биде завршена во 2018 година. Ремек-дело.