Луксузна камп приколка за авантуристите

Луксузна камп приколка за авантуристите

Почнувајќи како проект со страст на неколку пријатели, прерасна во бизнис за производство на ваков тип на камперски приколки.

Оваа луксузна камп приколка е направена специјално за авантуристите кои секојдневно патуваат низ целиот свет. Изградена од дрво, плута, и бамбус, оваа ефикасна кабина во себе содржи фрижидер, тоалет, спална соба и мала кујна.

Уживајте во прекрасниот луксузен ентериер на следните фотографии.