Луисана Лопилато ужива во бременоста

Луисана Лопилато ужива во бременоста

Луисана Лопилато,ѕвездата од серијата „Млади бунтовници“ шармираше на настан на L’Oréal во Буенос Аирес.

Аргентинската актерка, која е во шестиот месец од третата бременост, позираше насмеана до уши заедно со своите соработници.

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана Лопилато

Луисана и Мајкл Бубле имаат две мали синчиња, а сега славниот пар откри дека очекува девојче.

Луисана Лопилато и Мајкл Бубле

Луисана Лопилато и Мајкл Бубле