Луисана Лопилато и Мајкл Бубле на фамилијарна прошетка

Луисана Лопилато и Мајкл Бубле на фамилијарна прошетка

Луисана Лопилато и Мајкл Бубле уживаат во времето поминато со трите мали деца.

31-годишната актерка од серијата „Млади бунтовници“ и 43-годишниот пејач беа фотографирани насмеани и среќни на семејна прошетка со трите мали деца во Ванкувер, Канада. Мајкл ја туркаше количката со 2-годишниот Елијас додека Луисана ја возеше новородената Вида.