Луис Фонси издвои 4.950 000 долари за нова вила

Луис Фонси издвои 4.950 000 долари за нова вила

Песната „Деспасито“ беше една од најактулените и најпознатите песни во светот, а на „Јутуб“ беше еден од најгледаните спотови.

Пејачот Луис Фонси неодамна купи вила во Корал Гејблс на Флорида, а за овој дом издвои 4.950 000 долари.

Вилата е изградена во 1992 година, а има околу 800 квадратни метри. Во домот преовладуваат светлите бои, а дворот е вистински рај.

Пејачот сигурно ужива во оваа прекрасна идила за која искешира огромна сума.