Љубовта не брои за години – овие фотографии го докажаа тоа

Љубовта не брои за години – овие фотографии го докажаа тоа

Сите кои го погледнаа анимираниот филм UP! најверојатно беа воодушевени од прекрасната љубовна приказна на стариот пар, Карла и Ели Фредриксен.

Во денешно време такви врски се вистинска реткост. Од таа причина, овие фотографии ќе ви го загреат срцето и душата.

Руската фотографка Ирина Недиалкова авторка е на овие прекрасни фотографии.

Погледнете ги овие фотографии кои го обиколија цел свет.