Лисца го восхити Париз

Лисца го восхити Париз

Како и секоја година кон  крајот на јануари најголемиот моден саем Salon International de la Lingerie во Паризги покани најуспешните понудувачи и главни познавачи на долната облека. Меѓу повеќе од 360 брендови кои ги претставија колекциите за есен/зима2018 година беше и Lisca.

Како најдобри трендовски модели се издвоијапроѕирниот триаголен градник, килотите со висок струк и проѕирното боди –  женствени ноистовремено и заводливи модели.

Креациите на Lisca беа забележани на модната ревија “Nightlights”, на која се претставија сите најпознати брендови,а   Lisca се истакна со луксузните и сензуални модели од линијата Selection .

Посебен успех е изборот на Liscaво модното списание »The Selection«, во која  организаторот на најголемиот моден настан во светот на долната облека ги издвои главните трендови за претстојната сезона – помеѓу останатите модели избрано е и проѕирното боди од колекцијата Lisca Selection.

(photo credit: Lisca; ©Salon international de la Lingerie 2018 – Stéphane Deroussent)