Lisca ги претстави новите костими за капење

Lisca ги претстави новите костими за капење

Летната еуфорија се засилува, а заедно со неа и копнежот за релаксација и забава на прекрасни плажи. Lisca предлага модерни и практични костими за капење кои ќе ги разубават вашите летни авантури. Колоритни, модерни, атрактивни… Креациите од сериите Bahami и Alanya нудат летна елеганција за каква што сонувате.