Лира најмногу сака да ја гледаме од овој агол

Лира најмногу сака да ја гледаме од овој агол

Лира најмногу сака да ја гледаме од овој агол.

Лира Галор баш и нема некои посебни интереси, освен што е во врска со богати рапери, потоа прекинува со нив, завршува на насловни страни и така во круг. Веруваме дека луѓето не ги интересира што таа прави, колку што ги интересира облините со кои таа може да пофали.

Токму тоа е “областа” во која таа најмногу доминира. Мораме да признаеме дека навистина е убаво кога го гледаме задниот дел.