Линзи Лохан како модерна принцеза во новиот едиторијал

Линзи Лохан како модерна принцеза во новиот едиторијал

Ако решите да ги читате бајките на вашето дете, најверојатно нема да ја замислите Линдзи Лохан како принцеза – добро, таа е тоа во секој случај.

Поранешната актерка, а денес сопственичка на успешен ноќен клуб, се најде на насловната страница на дигиталното издание на списанието Paper, облечено како принцезите на Дизни. Во едиторијалот што следи по интервјуто, Лохан беше фотографирана како модерна верзија на Снежана, Трнорушка, Пепелашка и, се разбира, Ариел од Малата сирена.