Лима доминираше и оваа година во Шангај

Лима доминираше и оваа година во Шангај

Годишна модна ревија на Victoria’s Secret е секогаш спектакл. И за модните критичари, но и за обичните набљудувачи.

Со години, еден од најпознатите забележани ангели во секси јатото е е бразилскиот модел Адријана Лима.

И овој пат таа доминираше, сега во улога на црн ангел.

Меѓу маникенките беа Алесандра Амбросио, Бела Хадид, Јасмин Тукс, Карли Клос, а Кендси Свенупул се врати по породувањето со големиот стил.