Лили Ален објави провокативна фотографија

Лили Ален објави провокативна фотографија

Лили Ален  објави фотографија на која е целосно гола.

На фотографијата, Лили позира пред огледало за бања со пешкир на косата. Таа делумно ги покрива градите со рацете, а интимните делови не се видливи од мијалникот, но се гледа дека пејачката не носи гаќички.

View this post on Instagram

Needs affirmation

A post shared by Likes Feedback. All The Time (@lilyallen) on