Лила Филиповска изгледа прекрасно во најновата фотосесија

Спасе Рола Јовановски, на Инстаграм објави кусо видео од празничната фотосесија на Лила за една македонска модна марка. 

Очигледно Лила решила во новата година да не внесе со добро расположение и многу сексапил.

Видео од истата фотосесија, но од птичја перспектива, објавила и Лила. Уживајте во неколкуте бомбастични секунди со Лила, која посакува сесијата да не трае подолго од брак. Лила е позната по двата пропаднати брака, но уште повеќе по шегите на своја сметка на темата брак.