Лепа Брена: „Сепак не сум баба“

Лепа Брена: „Сепак не сум баба“

Лепа Брена не ја крие среќата откако нивното семејство доби уште еден нов член, но сега откри и како сака да ја вика внукот Александар кога ќе порасне.

Брена откри дека детето на Александра и Филип Живојиновиќ не сака да ја вика баба.

„Знаев дека породувањето ќе го освежи мојот емотивен живот и дека сега се ќе крене во посебен правец„, изјави Брена за српски „Hello“.

Додава и дека ова е еден од најубавите моменти во нивните животи и вели дека не сака Александар да ја вика баба.

„Нивните мајки се негови баба, а бидејќи јас сум маќеа на Филип за себе велам дека всушност сум сопруга на неговиот дедо“, вели Брена.