Лепа Брена проговори за бременоста на Александра Пријовиќ

Лепа Брена проговори за бременоста на Александра Пријовиќ

Пејачката проговори за Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ кои го очекуваат првото дете.

„Александра е супер, тоа е нешто најубаво што очекуваме да се случи оваа година“ вели Брена и додава:

„Ние се им препуштаме на родителите, тоа ќе ни биде прво внуче. Ќерката на мојата сестра има две деца, а тие ми недостигаат и секој пат кога зборувам за нив ми кренува солза. Целата љубов ќе биде концентрирана на бебето на Александра и Филип. Мислам дека јас сум во предност бидејќи сум поблиску, на Бежаниска коса. Можеби малку повеќе ќе им чукам на врата“ вели пејачката.”