Лепа Брена повторно ќе игра во филм!?

Лепа Брена повторно ќе игра во филм!?

Лепа Брена после 30 години повторно ќе игра во филм, а се работи за продукцијата „Синиот сафир“, на која ќе соработува со Андрија Милошевиќ и Милош Биковиќ.

Брена последно глумеше во „Ајде да сакаме 3“ во 1990 година, по што таа не се појави на филмското платно, до сега, кога ќе има улога во споменатата комедија.

Андрија ќе го глуми пејачот Сафир, Биковиќ неговиот менаџер Бојан, а Брена ќе се игра самата. Милошевиќ и фолк ѕвездата се приватно добри пријатели, а тие веќе неколку пати соработуваа.