Леонардо Дикаприо ужива на Корзика

Леонардо Дикаприо ужива на Корзика

Леонардо Дикаприо и Камила Морони максимално ги користат топлите денови за летни патувања низ европските туристички дестинации.

Парот се забавуваше и си разменуваше нежности во тиркизните води на островот Корзика во Франција.43-годишниот актер и 21-годишниот модел се во врска од крајот на минатата година.