Лени Клум е новото лице на Vogue Германија

Лени Клум е новото лице на Vogue Германија

Ќерката на Хајди Клум тргна по стапките на својата мајка Хајди Клум.

Лени заедно со 47-годишниот супермодел сними моден едиторијал за „Vogue“ Германија.

Лени е дете на Хајди од врската со Флавио Бријаторе, а потоа беше посвоена од вториот сопруг на Клум, музичарот Сил.

Моментално, Хајди е во брак со 31-годишниот Том Каулиц.