Лејтон Мистер и Адам Броди станаа родители

Лејтон Мистер и Адам Броди станаа родители

Лејтон Мистер и Адам Броди повторно станаа родители, по втор пат.

34-годишната ѕвезда од „Gossip Girl“ и 40-годишниот актер од „The O.C.“, кои веќе имаат 5-годишна ќеркичка, сега добија синче. Среќната вест ја потврди Адам.