Латиша Грејс смета дека задникот на жената треба да изгледа баш така

Латиша Грејс смета дека задникот на жената треба да изгледа баш така

Ѕвездата на британскиот „Големиот Брат“, Латиша Грејс имала четири операции пресадување на салото во задникот, а сега повторно ги покажува резултативе во голо издание.

Латиша има само 24 години, а зад неа има четири бразилски подигања на задникот, како што популарно се нарекува трансфер на салото. Јасно задоволена од нејзиниот нов изглед, таа не престанува да се шета наоколу во ретките изданија, а во прв план, се разбира, нејзината нова позадина.

Dont let them dim your shine ?? @brettrussellldn

A post shared by Lateysha Grace ? (@lateysha_grace) on

Третмани кои вклучуваат липосукција на стомакот и други делови од телото, од кои сите се вметнуваат во нејзиниот задник, која сега е доста голем.

„Сакам да изгледа вака и ми се допаѓа. Многумина ме критикуваат, но најважно е да се сакам” – изјави таа за странските медиуми.