Лана дел Реј заедно со A$AP Rocky имаат нови песни

На 21 јули излегува најновиот албум на  Лана дел Реј каде се објавени две нови песни во соработка со A$AP Rocky.


Првата песна се вика „Summer Bummer“, во продукција на Boi-lda, кој претходно работел со Ријана, Дрејк и Кендрик Ламар.

Другата песна е „Groupie Love“, која е мошне слична на песните на Лана. Тие најпрво сакале да направат четири песни, но при продукцијата излегле добри две песни.