Лана Дел Реј објави нова песна

Лана Дел Реј објави нова песна

Лана Дел Реј објави нова песна и видео запис за истата.

„Let Me Love You Like a Woman“ е една од многуте од новиот албум  „Chemtrails Over the Country Club“ на пејачката. 35 годишната пејачка реди успеси со секоја нова песна. Слушнете ја: