Лана Дел Реј објави нова песна

Лана Дел Реј објави нова песна

Лана Дел Реј објави нов видеозапис за новата песна „Chemtrails Over The Country Club“.

„Chemtrails Over The Country Club“ е дел од истоимениот албум на Лана. Погледнете го видеото: