Култната серија ,,Friends” се враќа на екраните

Култната серија ,,Friends” се враќа на екраните

„Friends“ и официјално се враќаат на малите екрани.

Гласини се ширеа во последниов период околу тоа дека познатиот ситком – кој заврши во 2004 година по 10 сезони – ќе се врати, но сега тоа беше официјално потврдено од актерската екипа.

Џенифер Анистон сподели фотографија на која се појавува заедно во автомобил со Кортени Кокс, Лиза Кудроу, Мет Ле Бланк, Метју Пери и Дејвид Швимер, а до неа напиша: „Се случува …“

Веста доаѓа само неколку недели откако во извештајот до краен рок се тврди дека на секој од актерите им биле понудени 3,4 милиони американски долари за повторно обединување на една епизода од еден час.