Кристина Беквалац го објави првото селфи со синот

Кристина Беквалац го објави првото селфи со синот

Кристина Беквалац на крајот на Април стана мајка по втор пат, кога на свет го донесе синот Ноа, а денес на инстаграм сподели и прво селфи со синот.

Модната дизајнерка и бебето позираа во црно бела фотографија, а Беквалац во насловот стави – Неописливо

Сестрата на Наташа Беквалац и нејзиониот сопруг Иво Мартиновиќ веќе имаат ќерка Петра, а фотографијата од малиот Ноа предизвика воодушевување на Инстаграм помеѓу нејзините следачи, кој сликата ја преплавија со коментари.