Кристијано Роналдо прогласен за Најдобар фудбалер

Кристијано Роналдо прогласен за Најдобар фудбалер

Кристијано Роналдо беше прогласен за Најдобар фудбалер на првите две децении на 21-от век.

Статуетката му беше врачена на церемонија во Дубаи каде беше придружуван од вереницата Џорџина Родригез и најголемиот син Кристијано Џуниор.