Кристен врати на коментарот околу осетливоста за неплодноста

Кристен врати на коментарот околу осетливоста за неплодноста

Без да размислат колку тоа може да биде лошо иако се добронамерни, луѓето често прашуваат „Дали си бремена“?

Криси Тиген одлучи да ѝ возврати на обожавателка која ја праша дали е бремена поради стомачето на една од фотографиите споделени на Instagram.

„Знам дека не мислеше да бидеш груба, но мисли двапати пред да го поставиш ова прашање. Постојат луѓе што не можат да забременат и ги боли секојпат. Не сум бремена, но би била среќна доколку бев. Но, исто така сум среќна што не сум бремена“ – напиша таа.