Криси Тиген сподели фотографии на кои го покажува трудничкото стомаче

Криси Тиген сподели фотографии на кои го покажува трудничкото стомаче

Криси Тиген ужива во втората бременост со семејството. 32-годишниот модел сподели фотографии од семејна собиранка. Во тропски стил, Тиген позираше со цвет во косата и во монокини.

 

На една од фотографиите, Џон Леџенд го прегрнува нејзиното пораснато трудничко стомаче.

Криси ТигенКриси ТигенКриси Тиген