Криси Тиген е вистинска заводничка

Криси Тиген е вистинска заводничка

Калориите не се бројат на одмор или барем ако ве служи манекенката Криси Тиген.

Tag your favorite eating partner because calories don't count on holidays—No if, ands, or Chrissy Teigen butts about it. 🌭🍗🍔

A post shared by E! News (@enews) on

На одмор со сопругот, музичкиот продуцент Џон Леџенд, Криси покажа што може.

Додека тој упорно покушаваше да земе од крицките, таа заводливо го померуваше задникот и го померуваше задникот.