Крис Браун шокираше со изборот на домашно милениче

Крис Браун шокираше со изборот на домашно милениче

Крис Браун се пофали со едно необично домашно милениче кој го купил за својата ќерка.

Тој на Инстаграм објави видео на кое се гледа како девојчето во раце го држи малото мајмунче замотано во ќебе.

Тоа предизвика хаотични реакции кај фановите, кој го осудија раперот.

Ова е срамота. Дивите животни не се домашни миленичиња – коментираше еден од фановите на Крис.

Крис не даде изјава во врска за ова.