Крис Браун ја искоментира фотографијата на Ријана

Крис Браун ја искоментира фотографијата на Ријана

Со објавување на фотографија на својот Instagram профил, Ријана за кратко време собра преку 3 милиони лајкови, какде покрај многуте коментари се истакна коментарот на нијзиниот поранешен дечко Крис Браун.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ријана со сигурност е only girl in the world која може да е горда на секој аутфит. Овој пат Крис Браун беше тој кој нормално ја запази секси фотографијата на Ријана, оставувајќи и емотикони очи под неа.

За помалку од еден час Крис собра преку 4.000 лајкови, а остатокот од фановите „збеснаа“ поради тој коментар под фотографијата на поранешната девојка која ја претепа во 2009 година.