Кралицата Елизабета патуваше со јавен превоз

Кралицата Елизабета патуваше со јавен превоз

Кралицата Елизабета патувала со јавен превоз како секој обичен човек.

Кралицата беше забележана на железничката станица во Норфолк, Англија. Таа претходно беше сместена во Сендрингем со своето семејство, каде што славеше 66 години крунисување. Од таму патувала со јавен транспорт до Лондон.

Патниците беа шокирани од присуството на кралицата.

Со изборот на облека, таа одлучи да истакне како луѓето би можеле да кажат ‘ја видов кралицата’.

Posted by Charlotte Elizabeth Diana on Wednesday, 7 February 2018

Posted by Charlotte Elizabeth Diana on Wednesday, 7 February 2018