Крајот на Игра на тронови ќе ги разочара фановите

Крајот на Игра на тронови ќе ги разочара фановите

Едноминутен осврт на последните две епизоди од „Игра на тронови” протече на интернет и, ако е веродостоен, според коментарите потоа, илјадници обожаватели ќе бидат разочарани.

Видеото набргу беше отстрането. Сепак, оние што го виделе освртот пред да биде тргнат од интернет, веќе објавуваат негативни коментари за серијата.

– Пари колку сакате, актерска постава на столетието и моќна ТВ-мрежа зад вас… И, вие сепак успеавте да ја упропастите најдобрата серија во историјата. Какво достигнување! А и оние протекувања за крајот на серијата! Каков распад, коментира една обожавателка на Твитер.

Светските медиуми наголемо пишуваат за тоа како, наводно, ќе заврши серијата.